Uitvaartfotografie

Uitvaart fotografie vanaf € 175,00

www.sollcreated.nl
www.sollcreated.nl

 

Veel gebeurtenissen in ons leven worden op foto’s en video vastgelegd, zoals de geboorte, de eerste stapjes, verjaardagen of een huwelijk. Maar bij de dood houdt dit op. Er worden maar zelden foto’s gemaakt bij een begrafenis of crematieplechtigheid. Als het gebeurt zijn mensen er wel heel blij mee.

Tijdens de uitvaart zelf bent u door de emoties soms niet in staat om alles goed in u op te nemen en dan is het prettig als er een fotoalbum waar u alles in terug kunt zien. Als er jonge kinderen achterblijven is het zelfs aan te bevelen om alles vast te leggen, omdat zij er dan jaren later nog naar kunnen kijken.

 

Het vastleggen van het afscheid.

 

Soms hoor je mensen vertellen dat tijdens de condoleance of de uitvaart dingen “langs hen heen zijn gegaan”.

Zij hebben verschillende dingen niet opgemerkt, gasten niet gezien en ga zo maar door.

Dit is natuurlijk erg vervelend. 

 

U kunt de keuze maken om het afscheid vast te leggen door foto’s of door een filmopname. Wij hebben contacten met professionele fotografen en cameramensen. Door hun ervaring weten zij hoe het werkt op de dag van het afscheid en u kunt er op vertrouwen dat zij niet té opvallend te werk gaan. Zowel de foto’s als de video worden gemonteerd, nabewerkt en voor u op een CD of DVD gezet zodat u achteraf de beelden van deze bijzondere dag nogmaals terug kunt kijken.