Reviews

23 berichten, 3 pagina's 
10-10-2023
Geplaatst door: Ardy Toering

Meedenken en de tijd nemen

Dankzij Uitvaart de Vlinder hebben we een hele mooie uitvaart gehad van mijn moeder!

Ze nemen de tijd en ik heb geen enkel moment gedacht dat het om geld zou gaan. Juist bij overhaaste beslissingen ben ik tegengehouden om er eerst over na te denken.

Verder word er heel goed meegedacht en zijn Esther, Kim en Bas zelf ook op ideeën gekomen om de uitvaart perfect te laten verlopen.

Ook wou ik sieraden met as. Ook hierbij ben ik heel goed geholpen door er eerst over na te denken voordat ik heb besloten wat ik wou hebben. Groetjes familie Toering

13-09-2023
Geplaatst door: Monique

Lieve en zeer betrokken sociale mensen

Esther, Bas en Kim van Uitvaartverzorging de Vlinder, wat een kanjers.
Al veel (helaas) uitvaarten meegemaakt maar wat deze mensen neerzetten is zo mooi, een dikke 10.
Heel lieve en zeer betrokken sociale mensen. Ook in de winkel kan je altijd terecht voor mooie spulletjes voor je dierbare, zij hebben een mooi en ruim assortiment.
Ik beveel Uitvaartverzorging de Vlinder dan ook zeer zeker aan.

08-09-2023
Geplaatst door: Eveline de Klerk

persoonlijke aanpak, goud waard

Wil Kim en Esther zo bedanken voor de persoonlijke aanpak van de crematie van mijn moeder. Alles wat we wilden, is zo goed toegepast, zelfs het vragen om eerder de crematie laten plaatsvinden.
Deze 2 mensen zijn goud waard, voor mensen die hun laatste wens in vervulling willen laten gaan.
Het persoonlijke ook na de crematie is gewoon een verademing en heel gevoelig.
En alles kan en is tot in de puntjes geregeld, niks te gek maar gewoon wat je wilt, doen ze.
Ben zo blij dat er nog mensen zijn die zo meedenken, zeker bij de familie en hun zo bij staan in alles.
Mij grootste complimenten in alles en hoop dat ze nog lang doorgaan.
Nogmaals, Kim en Esther , bedankt voor alles, uit de grond van m'n hart, jullie zijn goud waard

31-08-2023
Geplaatst door: Alexandra Leenderts

Super bedankt voor alle goede zorg

Lieve Kim,
Ontzettend bedankt voor alles! Het is niet te bevatten als je zoals ik in nog geen 2 jaar tijd eerst mijn broer, vervolgens mijn moeder en dan nu mijn vader moet verliezen. Vanaf het eerste contact stond je naast me, hielp je mij met alles, van begin tot eind. En wat een ongelofelijke service!! Je denkt mee, geeft advies en waar nodig kwam je met de beste oplossing voor als ik het even niet meer wist.
Ik heb mijn vader een mooi afscheid kunnen geven en op een manier zoals het voor mij precies goed voelde. Hij zou trots op mij zijn geweest. Dank voor je steun en alles wat er gedaan moest worden. Ik ben je zeer erkentelijk en zal je van harte aanbevelen bij vrienden en familie of als iemand er om vraagt. De dood hoort nu eenmaal bij het leven en we krijgen er allemaal, vroeg of laat mee te maken. Daarnaast wil ik ook Bas en Esther bedanken. Jullie zijn als team op goed elkaar ingespeeld en daarom vind ik jullie alledrie super kanjers als het op het regelen van een uitvaart aankomt. Mijn petje af. Mijn dank is groot 🙏 ik kan het niet vaak genoeg zeggen! Lieve groet, Alexandra

12-04-2023
Geplaatst door: Toke Fortuin

HARTELIJK DANK

Beste Esther, Kim en Bas

Lief drietal, hartelijk bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan bij de crematie van mijn lieve huisgenoot.
Wij zijn zeer tevreden wat jullie voor ons hebben gedaan om de crematie goed te laten verlopen.
De aandacht en de goede verzorging was in een woord uitstekend.
Jullie hebben ons heel goed geholpen in deze moeilijke tijd bij het afscheid van mijn dierbare Thea.

Jullie zijn een voortreffelijke uitvaartwinkel, jullie helpen met liefde, zorg en troost. De gehele verzorging was zeer goed.

Hartelijk dank daarvoor!

05-10-2022
Geplaatst door: Ilona Zuidema

Dank voor alle hulp en steun en regelen.

Voor de uitvaart van mijn moeder op 7 september 2022, waren wij bij de Vlinder uitgekomen via mijn nichtje die in 2 jaar tijd al 3 uitvaarten heeft laten regelen door Esther en Kim. Het fijne gevoel en steun die zij je geven tijdens de heftige dagen waarin je een hoop moet beslissen en in zwaar verdriet zit. Het meedenken en regelen, het welgemeende contact via telefoon en whatsapp. Alles voelde goed en vertrouwd. Niets was teveel. Mede door Esther en Kim kunnen wij op een mooie, passende en liefdevolle uitvaart terugdenken.
De linten van de bloemstukken mooi bij elkaar gevouwen met een lintje er omheen, paar bloemen van ons eigen bloemstuk er tussen gestoken. Een prachtige map/boek waar het bezoek in had geschreven. Het maakt het allemaal af.

30-01-2022
Geplaatst door: Fam.Geeve

Bas Esther Kim,Hartelijk bedankt voor het perfect regelen van de uitvaart van onze Moeder met veel kennis en ervaring heel mooi en goed.Nogmaals Bedankt Ton Geeve.

21-10-2021
Geplaatst door: Anneke

Afscheid van mijn vader

Lieve Kim,

We hebben je al tig keer bedankt voor de perfect geregelde uitvaart van mijn vader. Het heeft ervoor gezorgd dat we met een goed gevoel terug kunnen denken aan die dag. Maar ook de dagen ervoor. Niets was je teveel, alles kon en mocht. Je dacht met ons mee en gaf ons alle aandacht. We kunnen niet genoeg zeggen dat we je zo dankbaar zijn voor alles wat je hebt gedaan.
Heel veel dank en liefs, Anneke

21-05-2021
Geplaatst door: Samantha

Heel erg bedankt ❤️

Lieve Bas , Esther en Kim.

Ik zou niet weten hoe ik jullie ooit zou moeten bedanken. Na het vervelende nieuws te horen dat onze opa was overleden zakte de wereld onder onze voeten vandaan. Jullie hebben voor ons alles uit handen genomen en we hebben een ontzettend mooie uitvaart gehad die onze opa verdiende. We zijn jullie eeuwig dankbaar ❤️
Bedankt voor de mooie uitvaart en de goede zorgen.

18-05-2021
Geplaatst door: Pauline Molendijk

Afscheid van mijn moeder

Mijn moeder was al 93 jaar oud. Erg dement en haar levenskracht werden minder. Ze zou w.s.niet al te lang meer bij ons zijn en dat gaf me te denken. Hoe nu als ze er ineens niet meer zou zijn, al dat regelen naast het verdriet voelde als een berg die dichterbij kwam. Ik wilde geen verkeerde beslissingen maken op het moment zelf waar ik spijt van zou krijgen. Bij de Vlinder voelde het als een warm bad. Vol begrip en zonder druk kon ik met hen afspraken maken in een soort draaiboek ,over hoe ik het zou willen als ze kwam te overlijden. Kim zocht tot op de bodem voor me uit hoe het zat met de in natura geregeld begrafenis verzekering van Ardanta wat namelijk behoorlijk onduidelijk was en steeds veranderd qua inhoud van de kosten vergoeding. Ik kreeg een prachtig boekje met een hoop houvast thuis. Na 2 jaar was het onverhoopt zover, mijn moeder overleed . Veel verdriet natuurlijk maar wat heerlijk dat ik Esther aan de lijn kreeg die meteen op liefdevolle manier de touwtjes overnam. Mijn dochter en ik maakten zelf een voorbeeld voor een kaart, waar Esther eerst 2 concepten van maakten en wij de mooiste uitzochten. Bij ons thuis nam ze alle tijd en kwam zonder opdringen met ideeën voor de rest van de crematie. Ik vond het super fijn om geen standaard crematie te hebben voor mijn moeder. Ze kon in een sfeervolle kamer in de beukenhof bij ons staan terwijl wij herinneringen ophaalden en foto's keken met een kopje koffie, heel ongedwongen allemaal met een klein gezelschap. Niks van om de beurt afscheid nemen of de verplichte speech en mam achterlaten in zo'n grote zaal. Toen het uiteindelijk tijd was om afscheid te nemen hebben Esther en ik, mam samen met de rest van de gasten tot aan de laatste deur gebracht. Beter dan dit afscheid had ik niet kunnen wensen.

Esther en Kim nogmaals super bedankt voor de goede zorgen.