Reviews

22 berichten, 3 pagina's 
28-04-2019
Geplaatst door: Corrie van der Windt

Uitvaart

In het verleden had ik de vlinder meegemaakt bij een uitvaart. Ik was toen heel erg onder de indruk. En wilde als ik ooit een begrafenis moest regelen, niemand anders, alleen de Vlinder. Toen mijn moeder overleed (2014) was de keus snel gemaakt. En ook onlangs bij de begravenis van mijn vader.Ik ben dan ook ontzettend dankbaar over de liefdevolle en warme begeleiding bij de begrafenis van beide ouders. Het meedenken en regelen van diverse zaken hebben mij toen enorm veel geholpen. Het waren allebei mooie diensten in de geest van mijn ouders, die perfect zijn verlopen.

28-04-2019
Geplaatst door: Annemieke Mol

Uitvaart ouders

In 2015 is mijn moeder overleden. Zij kwam graag in de winkel op de Hoogstraat. En de keuze was snel gemaakt dat Esther en Bas de uitvaart zouden verzorgen. Wat een geweldige en betrokken mensen zijn zij.
17 april 2019 is mijn vader overleden. Mijn vader heeft altijd aangeven dat de laatste zorg ook door Esther en Bas gedaan moet worden. Daar gingen wij graag in mee. Zij waren inmiddels zo vertrouwd voor ons.
Ook deze uitvaart is geheel naar wens gegaan. Zij komen met mooie ideeën. Zij maken het zakelijke gedeelte ook zo dat het voor de nabestaanden goed door te komen is.
Mijn vader zou zeggen een kus achter jullie oren. En ik zeg hartstikke bedankt voor alles!!